TERNION – Hybrid Kripta Exchange Fiat Gateway ja integreeritud äriteenused



Tere kõigile, kui olete huvitatud projektist Ternio osalema, on ülevaade hea mõte seda arvustust lugeda, mis aitab teil saada teavet, mis aitab neil oma ülesandeid esitada.

Mis on Ternio?
Ternio on hübriid

Exchange’i lüüside ja integreeritud teeninduskeskused.

Reguleeritud Ternion Exchange, litsentsitud ja tsentraliseeritud seade, mis kodeerib Cripta, teisendab Fiatoni loodud Cripta ja Cripta. ICO-järgses positsioonis on vahetus hübriidne. See tagab tsentraliseeritud detsentraliseeritud vahetuse.

Ternio Pay protsessor on värav, mida saab määratleda ettevõtja äranägemisel ja saadab oma kasutajatele kaarte. Kasutajad saavad teenusepakkujate maksmiseks kasutada ka deebetkaarte. Ternion API-i maksemeetodi rakendamisel on teenusepakkujatel võimalik saada toodete või teenuste linke või krüptokonverentsi. See võib olla tingitud kauplemissüsteemi integreerimisest.

Ternioni likviidsusfond aktsepteerib kahte ärimudelit ning on Börsiprotsessi ja maksete töötlemise keskmes. Ettevõte vastutab ka äriplaatide ostmise eest, võitlemaks inflatsiooni vastu. Samuti varustab Fond veel neljandik teisi vahendeid, mis on kogunenud Ternio edaspidiseks laiendamiseks vajaliku likviidsuse tagamiseks.

Miks Ternio?

Meeskonnana oleme alati püüdnud turgu kokku puutuda. Meie piirangud panevad selle, mida kõik püüavad saavutada. Usutades meid tulevikus, paigaldame teile igal hommikul.

Esimese kauplemisplatvormi saamiseks võite saada siin ja vaata, milline oleks esimene versioon. Hea institutsiooniline vahetus pole mitte ainult mugav, vaid on ka mõnele investorile mugav ja lihtne, seejärel rakendus ja veebirakendusega seotud mobiilplatvorm.

Arvestades Ternioni läbipaistvust ja usaldusväärsust, on läbi viidud iga-aastased auditid, et hoida avalikkust kursis edasiste edusammudega.

Me teame, et selle digitaalse majanduse detsentraliseerimine on tulevik, kuid me mõistame ka traditsioonilise majanduse vältimatut suhet ja väärtust, mida meile õpetati, ja rakendame seda ka täna.

Meie eesmärk

probleem on
reguleeritud ja Crypto-Fiat-vahetuskursuse poolt heaks kiidetud.
hea klient Crypto-Fiat-swap
Iga vahetuse peab kontrollima oma AML-KYC suuniseid ning seda tuleb pika aja
jooksul tagada läbipaistvuse ja usaldusväärsuse puudumine ruumide puudumise tõttu iga-aastastest näidetest
Swap API põhineb WebSocket
See krüpteerib korrapäraseid tehinguid, mis võimaldavad defitsiidi maksesüsteemidel
ilma kapitali ICO tegevusest säilitada selged juhised

Kuidas määrata ternion
TRUKE Ternion on kommertslitsentsi krüpt Euroopa №FVR000209
Kokku toetust Ternio, sealhulgas kliendid, kes vajavad individuaalset juhid
millele Ternion ja kerge, ühtne Euroopa direktiivid valmis kiirendada surŝipiĝon
tähelepanu läbipaistvuse konverentsiruumi läbi iga-aastase sõltumatu osapoole
API Ternio integreeritud FIX. Me soovime integrilan integratsiooni silla ja API puhata
Ternia tasumise töötleja toob Ternion Exchange üksikute turulahendus
Ternion Likviidsusfond väidab ärimudel ja kontrolli eesmärkide rakendamise raames ICO etapi

Ternio-Token System
Ternia ökosüsteemi toetab TRN Utility Token. Täht, mis täidab TRN ERC20 märgi, avaldatakse eeterlikus plokkhelinas. TRN-Tokeno on Terniuse ökosüsteemide kaubastatavate kaupade ja teenuste põhiline mehhanism.

Globaalne globaalne ökosüsteem

Ternio ökosüsteemi raames kavatsevad Ternioni likvideerimisfondid hoida kõiki tulu tekitavaid mehhanisme. Ternia finantsmudel tugineb Ternio likvideerimise toetamiseks turu loomulikele jõududele. Ternions kuvab ka funktsiooni märgi. TRN-token Ternioni ökosüsteem on hästi integreeritud ja toimib Ternion Exchange’i ja Ternion Paymentsi loodud vahetusmeetodina. See tööriistakomplekt võib luua suurema vajaduse TRN-märgi järele, milleks on ökosüsteemi taastamine, tsükli jätkusuutlikkuse pakkumise ja nõudluse loomine.

Token Utility tunnused: vedelik

Toetus on TRN-signalisatsiooni tööriist Terniumi ökosüsteemidele. TRNi omadused makstakse järgmiselt:



Finantsmudel: põletamine varakomponentide kaudu

Terniumi turgude gruppidele tugineva finantsmudeli hõlbustamiseks töötab usaldusväärne vedelik. Ternio rahastamismudel ja selle ökosüsteem tagab, et Terniumi märk jääb oluliseks. Ternion Token (TRN) on osa ökosüsteemist ja Ternionsil peab olema kolm veergu kohaliku vääringuna: vahetus, Ternio maksed ja vedel reserv.



1. samm: tulud
Põlvkond põhineb progressiivsel Ternion Exchange’i ettevõttel (alates 0,25% -st kuni 0,1% -ni aktiivse igakuise sissetuleku mahust).
Terniopago maksekorraldus 0,85%, komisjonitasu 1,5% tehingu kohta, sõltuvalt ostmise valuutast.

2. samm: Tokenpago
Ternio kasutab 25% kohalike ostude soetamiseks kogunenud vahenditest. Ternioni kauplustes on Ternioni laienemise tõttu kõrvaldatud 25% meediumifondidest.

3. samm: Token-
Brulvundo Ternio põleb ja vähendab Ternioni üldist pakkumist.

Ternio esialgne valuutapakkumine

Ternio-Tokeno (TRN) kasutatakse Terniumi ökosüsteemi vahetusena. See hõlmab ettevõtte makse, ärikulusid ja näpunäiteid. TRN luuakse ainult ühe sündmusega, mis algab erasektori läbirääkimistega. Lisaks sellele pole ICO viimast vooru ühtegi kohta. Kõik erandid hävitatakse.

Token struktuur

95000000 TRN: maksimaalne üldkäibemaks
Tollimaksuvaba: 22500000 TRN
avalikus müügis (pluss mis tahes eelnevalt sertifitseeritud märgis ei ole müüdud) 53500000 TRN

PORTAJ PAC: $ ​​5,000,000
HARD PAC: $ ​​30,000,000

Tokenendanta

Žetoonide müügi kuupäevad
Ternio märgid jagunevad ringidena A, A, B, C. Eelmised ja kohalikud avalikud müügid.

Eelmine sümbol (kaheksas)

jaotuse lõpuni: 28. juuni 2018
Eelmine Ternio võimaldab teil luua börsi loomiseks vajalikud vahendid, muutes avaliku vahetuse kontekstis kättesaadavaks minimaalse saavutatava toote (MVP). Varasem müük on aidanud meil hoone alguses saada väärtuslikke hinnanguid ja suurendada tõhusust.
Avalikus ruumis loodud vahendeid kasutatakse peamiselt arengu ja kasvu jaoks, kuigi osa sellest fondist on Ternia Liquidi fondi aluseks.



Riiklike vahendite maksustamine riiklikul tasandil






Valitsus ja struktuur Corporation

Ternion LLC struktureeritakse, et säilitada selge ülesannete ja kohustuste jagunemine ning standardne haldusstruktuur, mille üheks eesmärgiks on usaldusväärne tulemuslikkus. Eesmärk on suurendada Terniumi ökosüsteemi ja edendada Ternioni kaubamärki. Ternio meeskond koostab juba Cripta vahetuskurssi täistööajaga 15 tundi.

marsruut

jõupingutusi, et vähendada kahjumit ökosüsteemi esmane Ternio peamistes samme ja pakkuda fännidele juurdepääsu ökosüsteemi Ternium kohe pärast müüki üldsusele. See annab konkurendi otsustav marginaal, mis muudab tihti pika kohaletoimetamise viivituse ebanormaalne ICO. Järgmine tee sisaldab kõiki olulisi samme Terniumi ökosüsteemi arendamiseks.
Q1 algab kaubanduse arengut 2018. aastal
Q2 2018 Round
kaubanduse müügi
Q3 2018 B kõrvad
oluline detsentraliseeritud kaubanduse arengut
muutus lisab marginaali kauplemise
Sales Q4 2018 C kõrvad
vahetada detsentraliseeritud suletud beeta
Q1 2019 vahetada Liquidezaj bassein
Layouts makse arengu saidi Ternio
detsentraliseeritud vahetada
maksete Exchange suletud beeta
TRUKE peaminister käivitamine
kolmandas kvartalis 2019

Ternio on uus kauplemise platvorm põhineb turvalise platvormi, mis näitab turu ja edu majandusliku ökosüsteemi funktsiooni. See süsteem kasutab platvormi, et aidata läbirääkimisi mõne hämmastava tüübi üle. Lisaks kasutab platvorm tuntud parooli, mida nimetatakse kohalikuks hoidlaks. Arendaja soovib luua laiaulatuslikke vedelaid eesmärke, et edendada kiibilubade omanikke. Selle platvormi eesmärk on muuta rohkem finantsvara, kasutades plokktehnoloogiat. Kui otsustate sellel saidil osaleda,

Lisateave:

Koduleht: https://ternion.io
Dokumendid: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/ternionofficial/
puperdama: https://twitter.com/ternionofficial
telegrammi: https: //t.me/Ternion
https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_BLOG=bounty

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2040209
ID ternion: RWA6884
Eth: 0x6EBdeBll92bE62eAAdC6265FD85eFe50l98d8d4F

Comments

Popular posts from this blog

Descrición xeral das plataformas Ternion ICOO

ternion PROPOSITUM