Overzicht van het ICON Ternion-platform

Hasil gambar untuk ternion bounty

Terionion
De Ternion is een hybride digitaal activum dat wordt ondersteund door een financieel ecosysteem dat zijn liquiditeit behoudt door lucratieve bedrijfsactiviteiten.
Dit is wat het voor jou als een tokenhouder betekent:
De golf neemt afscheid van de waardevermindering van activa en de instorting — draagt ​​bij
Betalen voor goederen en diensten met crypto-valuta, zonder verlies en mislukte transacties veroorzaakt door prijsschommelingen
Ontvang een VIP-behandeling bij het werken aan Ternion Exchange met kortingen in alle richtingen bij het betalen voor Ternion-services
Het is gemakkelijk om online betalingen in de crypto-valuta te accepteren en Fiat of elke andere munt met Ternion Payments te ontvangen

Wanneer u bijdraagt ​​aan de oorspronkelijke Ternion-aanbieding, krijgt u meer dan alleen een token — u krijgt een pas met volledige toegang tot de toekomst, waarbij de crypto-valuta een betrouwbaar financieel hulpmiddel is voor consumenten, handelaren, deposanten — alles.



Kenmerken
Binnen het ecosysteem van Ternion zijn alle interne inkomstengenererende mechanismen
ondersteuning van het Ternion Liquidity Fund. Net zoals het financiële model van Ternion afhankelijk is van de natuurlijke markt
krachten om de liquiditeit van Ternion te ondersteunen, evenals de functionaliteit van het token-hulpprogramma van Ternion.
De TRN-stroom is buitengewoon goed geïntegreerd in het ecosysteem van Ternion en dient als een methode
Ruilen voor kosten die zijn gemaakt via Ternion Exchange en Ternion Payments.
Dit servicemechanisme kan leiden tot een toename van de vraag naar het TRN-token, dat vervolgens wordt teruggeleid
in het ecosysteem, het creëren van een gesloten cyclus van vraag en aanbod.
Ternion Exchange is een aanpasbaar, gelicenseerd en gecentraliseerd object dat crypto, cryat en crypto voor handel mogelijk maakt.
In het ICO-stadion zal de uitwisseling een hybride worden. Dit vergemakkelijkt een gedecentraliseerde uitwisseling met een gecentraliseerde centrale.
Betalingsprocessor Ternion is een betalingsgateway die kan worden geïmplementeerd naar goeddunken van de provider en die kaarten aan zijn gebruikers verstrekt. Gebruikers kunnen ook een bankpas gebruiken om leveranciers te betalen. Leveranciers kunnen ervoor kiezen om fiat of crypto-valuta te ontvangen voor goederen en diensten door de Ternion API in hun betaalmethode te implementeren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de integratie van Exchange in het systeem.

Het liquiditeitsfonds van Ternion ondersteunt twee bedrijfsmodellen en is de achterkant van de centrale en de betalingsverwerker. Het fonds is ook verantwoordelijk voor de inwisseling van markers met behulp van een kwart van de winst van de onderneming en deze te verbranden om de inflatie te bestrijden. Het fonds houdt ook nog een kwart van de geaccumuleerde fondsen bij om beschikbare liquiditeit beschikbaar te hebben voor de toekomstige uitbreiding van Ternion over de hele wereld.
Technische informatie
Compatibel met ERC20

Staat de compatibiliteit toe van alle markers die compatibel zijn met ERC20, wat aanzienlijke voordelen biedt voor elke gebruiker van het Ternion-ecosysteem.

In opbouw
Ternion Exchange is eigenaar van de Europese handelsvergunning Crypto №FVR000209
FIX API-integratie
Ternion moet de FIX API-integratie hebben. We willen integratie-API-integratie integreren
Wegenkaart
Q1 2018
De ontwikkeling van Exchange begon.
Q2 2018
Openbare voorverkoop. Exchange starten.
Q3 2018
Openbare verkoop.
Q4 2018
Gedecentraliseerde gesloten bètaversie van Exchange. Exchange introduceert margehandel. De gedecentraliseerde ontwikkeling van Exchange begint. Uitbreiding van de Exchange-liquiditeitspool.
Q1 2019
De ontwikkeling van betaalkaarten Ternion. Gedecentraliseerd opstarten van Exchange. Betalingen gesloten bèta. Exchange Prime Launch.
Q2 2019
Opstartbetalingen.

Parameter ICO Ternion (TRN-token)
Tokens: TRN
Token-protocol: ERC20
Totaal token: 95.000.000 TRN
Levering van tokens in de voorverkoop: 22.500.000 TRN
Levering van tokens tijdens ICO: 53 500 000 TRN
Voorverkoopdatum: actief tot 28 juni 2018.

DATUM VAN IKO:
Ronde A 29 juni 29 augustus wisselkoers: 1 TRN 0,65 USD
Ronde B 30 augustus 30 oktober wisselkoers: 1 TRN 2,10 USD
Ronde C 1 wisselkoers van de wisselkoers van november 30 december: 1 TRN 3,23 USD
Zachte dekking: 5 000 000
Harde kaft: 65.000.000

Comments

Popular posts from this blog

TERNION – Hybrid Kripta Exchange Fiat Gateway ja integreeritud äriteenused

Descrición xeral das plataformas Ternion ICOO

ternion PROPOSITUM